Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00

Вода для приготування їжі

Категорії

Ми з дитинства знаємо, що пити сиру воду не можна. Але говорили нам, яку воду потрібно використовувати для приготування їжі? Я знаю, що потрібно прокип'ятити воду і все буде добре. Тому що, так робили наші мами і бабусі. Після цього вода придатна до використання і безпечна.

Але виявляється, немає. Вода настільки насичена важкими металами, бактеріями, і все, що знаходиться в трубах, потрапляє до нас в їжу. Шкідливі домішки залишаються навіть після кип'ятіння, а жорстка вода псує техніку. Таким чином, вода непридатна до вживання.

Мало того, ви помічали, який наліт залишається на чайниках, каструлях, в яких ми кип'ятимо воду? Посуд і техніка терпить непоправної шкоди. Доводиться віддавати в ремонт, або взагалі купувати нову, виділяючи несподівано чималу суму грошей із сімейного бюджету. Тепер уявіть, що діється з нами? Шкідливі елементи осідають в організмі і ускладнюють роботу органів.

Інститутом гігієни та медичної екології ім. А. Марзєєва Академії медичних наук України було проведено експеримент, в ході якого з'ясувалася корисна інформація про те, що вода з трубопроводу не тільки шкідлива для організму, але також спотворює смак напоїв і їжі, що вживається нами.

Чого не скажеш про бутильованої води. Вона зберігає нам смакові якості. Якщо при вживанні в їжу звичайної води з-під крана в чаї, домашньому компоті залишається неприємний післясмак, то очищена вода дозволяє нам насолоджуватися первозданним смаком.

Що стосується конкретно харчових продуктів, з'ясувався дивний факт, який допоможе зберегти корисні властивості овочів, м'яса та інших продуктів.

Завдяки бутильованої води, ми можемо швидше приготувати продукти, а саме на 17%, що важливо для сучасної людини, яка хоче швидко, смачно і корисно.

У наш час у нас є величезна перевага перед нашими бабусями, так як час йде вперед. І крім народних методів, як зробити сиру воду безпечною, у нас є можливість купити очищену воду, або ж скористатися фільтром. Вибір завжди є, головне зробити його правильно і з користю для себе.

Автор: Аліна Кулюхіна

( 2 )
Рекомендовані товари
Заказ в 1 клік
Заказ в 1 клік
Заказ в 1 клік
Заказ в 1 клік
Заказ в 1 клік
Заказ в 1 клік
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину
За тарифами перевізника
За тарифами перевізника
За тарифами перевізника
За тарифами перевізника
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні